tilbehør

Bønner, purre og bacon

mai 3, 2012
Jeg er veldig glad i hvite bønner som tilbehør til kjøtt og fisk. Denne varianten hadde jeg sammen andeconfit forleden dag. Det passet kjempegodt!
img_50192
Slik gjør du:
1 boks eller kartong hvite bønner skylles. Jeg er ikke glad i lukten fra laken, så den fjerne jeg.
Sett til side.
skjær en purre i skiver. I en panne smelter du 30 g smør og litt ovivenolje. Tilsett purren, litt salt, pepper og et fedd presset hvitløk. Purren skal ikke bli stekt, den skal surre i smøret. Jeg tilsatte også 2 ts soyasaus.Tilsett finstrimlet, røkt bacon etter smak. Hell over 1 dl fløte og 2 ss finhakket estragon.
Tilsett bønnene og rør forsiktig. Helt tilslutt tilsettes mer finhakket estragon.
img_50212

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

  • Svar myfoodpassion mai 6, 2012 at 6:14 pm

    Jeg er også veldig glad i hvite bønner.Takk for tipset

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: