Bønner, purre og bacon

Jeg er veldig glad i hvite bønner som tilbehør til kjøtt og fisk. Denne varianten hadde jeg sammen andeconfit forleden dag. Det passet kjempegodt!
img_50192
Slik gjør du:
1 boks eller kartong hvite bønner skylles. Jeg er ikke glad i lukten fra laken, så den fjerne jeg.
Sett til side.
skjær en purre i skiver. I en panne smelter du 30 g smør og litt ovivenolje. Tilsett purren, litt salt, pepper og et fedd presset hvitløk. Purren skal ikke bli stekt, den skal surre i smøret. Jeg tilsatte også 2 ts soyasaus.Tilsett finstrimlet, røkt bacon etter smak. Hell over 1 dl fløte og 2 ss finhakket estragon.
Tilsett bønnene og rør forsiktig. Helt tilslutt tilsettes mer finhakket estragon.
img_50212
Forrige

Wienerschnichel med ertepuré

Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Neste

Legg igjen en kommentar