Bacon er ikke bare bacon

Jeg har gått over til kvalitetsbacon for lenge siden. Det er fordi jeg nå får tak i ordentlig bacon i Oslo også. Jeg slipper å bruke produkter fulle av vann som brenner seg og etterlater dammer med fett, hvis jg ønsker det. Og det gjør jeg jo.
Butikker som Flaneur på Riddervollsplass og flere leverandører på Bondens Marked selger skikkelig bacon. Baconet på bildet er fra A. Idsøe. Dette får du kjøpt hos Flaneur. 210 g med det fineste bacon koster ca 72 kroner. Sammenlikner du prisen med bacon fra de store leverandørene, kommer det ut på ca. det samme. Valget er ditt.

Kvalitetsegg fra Korsvold gård. De er økologske, selvsagt.
Kvalitetsegg fra Korsvold gård. De er økologske, selvsagt.

Her forleden lagde jeg en deilig lunsjomlett med A. Idsøe-bacon, økologiske egg fra Korsvold gård og en liten fløteskvett. Jeg hadde en frisk salat med avokado, tomater, spinat og timian ves siden av. Timian og bacon er jo skikkelig match.
Lunsj på 10 minutter og stor lykke!

img_65242

Forrige

Sopprisotto for to

Trim bort tapasen

Neste

Legg igjen en kommentar