AMOI – kvalitetsvarer rett hjem på døra

(reklamesamarbeid med AMOI)

Jeg har bestilt varer direkte fra små kvalitetsbutikker i Oslo og fått dem levert på døra. Nå skal jeg fortelle deg hvordan det foregikk.

AMOI er en tjeneste fra Posten Norge AS. Utvalget av varer kommer direkte fra lokale butikker og restauranter i Oslo. Du kan bestille blomster, matkits fra noen av Oslos aller kuleste restauranter, catering, trendy donuts, bøker, matvarer fra lokale og små delikatessebutikker, slaktere, fiskehandlere, ostespesialister, de beste kaffesjappene, iskrem av ypperste kvalitet og mye, mye mer. Du kan til og med kjøpe turutstyr og øl (men da må du fremvise bevis for at du er gammel nok). 

Husker du at jeg hadde en sak om “disse butikkene handler jeg i” her på HellesKitchen? Det viser seg at AMOI har mange av mine favoritter på listen over butikker du kan handle fra – og mange flere som jeg kjenner til, men som jeg ikke har prøvd ennå! Så for den som synes det er best å få fraktet varer hjem til seg i stedet for å gå ut, må da AMOI være en glimrende løsning!

Det er et prosjekt (dog et morsomt prosjekt) å gå fra butikk til butikk for å handle inn til helga eller en hyggelig middag. Men skal du hente iskrem på Frogner, fisk i sentrum og ost på Grünerløkka, så går dagen. Nå kan du klikke deg igjennom butikkene som står listet opp på AMOI.no og bestille fra alle butikkene du ønsker på en gang. Noen timer senere (eller når du har bestilt levering) kommer varene rett på døren – forsvarlig pakket. 

Vi snakker et stort utvalg varer fra noen av Oslos aller beste, selvstendige butikker og spisesteder. Er ikke det flott? AMOI er en markedsplass der man velger alt man måtte ønske, fra så mange butikker man vil, også betaler man én gang, og får varene levert sammen.

Du kan søke på kategori, etter spesifikke varer eller gå igjennom her og en butikk for å se på utvalget. Du klikker på varen du vil ha og alt samles opp i en digital handlekurv. 

Sjåfører fra Posten plukker opp varene du har bestilt på nett og så leveres de til deg til avtalt tidspunkt samme dag eller inntil 6 dager frem i tid. 

AMOI leverer til de fleste adresser og postnummer i Stor-Oslo med fraktpris fra og med 39 kr. Registrerer du deg som kunde og er villig til å motta nyhetsbrev får du til og med de første tre leveringene gratis. 

Sjekk hvordan levering til ditt postnummer foregår: https://www.amoi.no/deliveries

Flere av butikken tilbyr pakker med f.eks alt du trenger til den perfekte ostekvelden, raclettesett eller pastapakke med alt du trenger til en perfekt carbonara. Du kan bestille de mest fantastiske kjøttstykkene på Annis eller hel fisk og østers fra Vulkanfisk eller Fiskeriet. Du kan kjøpe de lekreste bakervarer fra en av mine favoritter Cupcake & Pie Co. Du kan kjøpe kaffe fra de aller beste i bransjen som f. eks Tim Wendelboe og sjokolade fra trønder og konditormester Sverre Sætre. Jeg kunne ha fortsatt og fortsatt for listen er lang og kvaliteten skyhøy.

Så kan man spørre seg hvem som sitter igjen med fortjenesten på denne tjenesten.

Svaret er enkelt.

Alt som kjøpes gjennom AMOI kjøpes direkte fra butikken eller tjenestetilbyderen. AMOI sin rolle er å fasilitere kjøpet og koordinere en samlet betaling og transport. 

Vær oppmerksom på en ting: Ikke alle butikkene har åpent hver dag og derfor kan det ta noen dager før levering er mulig især hvis du gjør slik jeg har gjort – bestilt fra mange forskjellige butikker. Det handler jo egentlig bare om litt god gammeldags planlegging. 

Jeg bestilte fra syv forskjellige butikker. Da budet kom innenfor den tiden som var lovet (jeg kunne spore budet via link jeg fikk tilsendt) fikk jeg en kasse levert med syv forskjellige poser i. De var pakket forsvarlig av hver butikk. Blåskjellene fra Vulkanfisk lå i en liten kjølepose med is i. Jeg var spent på hvordan de hadde løst dette og må si jeg er imponert over hvordan sjømaten var tatt vare på. 

Hva kjøpte jeg så på min første handletur på AMOI?

Jo, det skal jeg fortelle deg. Jeg skal til og med gi de oppskrift på absolutt alt jeg lagde også, men den må du vente noen dager på. Du kan jo prøve å gjette hva jeg har laget ut fra utvalget jeg har handlet? Jeg kan røpe at jeg lagde et bord med 5 forskjellige plukkemat-retter. 

Vulkanfisk: Blåskjell økologisk – ca 1kg: Kr 85

Cupcake & Pie Co: Surdeigsbaguette (som jeg tidligere har omtalt som Oslos beste): Kr 39

Via Italia: Kapers i salt: kr 59

Annis Pølsemakeri: Bacon bit – 150 gram terninger: kr 47

Simply Tasty: Provence Kryddermix – 20 g: kr 49

Galopin: Cornichons – ca 380 g: kr 49
Fennikel Salami – ca 100 g i skiver: 79 kr

Mølleren Sylvia: Egg, Skarrbo Gård – 6 pakk: kr 53
Popkorn, øko – 1kg: kr 55
Ghee, Husets – Stk (180ml): kr 115
Sitroner, øko – 300 gram: kr 35
Hvitløk – spanske, øko – Stk pris (21,-/100g): kr 14
Fennikel, øko – Ca 400g: kr 35
BELA Makrell, oliven – 120g: kr 49
Bønner, brune og fra Øland, øko – 600g: kr 55

Totalt: 818,00 kr

Snart får du vite hva jeg lagde av disse varene. Du får selvsagt også oppskrift på alle rettene. Gled deg! Det var skikkelig digg!

….og her er link til oppskriftene:

Forrige

Heilnorsk flatbrød

Magnus er Norges beste bartender

Neste

2 kommentarer om “AMOI – kvalitetsvarer rett hjem på døra”

  1. Er bare sååååå smart – jeg må teste ut jeg også! Jeg elsker jo å tutle fra sted til sted jeg også – men som du sier, tiden går jo. Så nå tenker jeg at det skal bli litt tutling og litt halloi-fra-AMOI! God helg fra meg 🙂

    Svar
    • Hei på deg! Så kult at du likte saken og ble nysgjerrig på AMOI. Det er en kul tjeneste som jeg synes var enkel å bruke og som gjorde det enkelt å bestille fra akkurat de stedene jeg hadde lyst til å handle fra. Dessuten er det en fin måte å prøve ut nye butikker på. Ha en fin helg og lykke til med online-handlingen. Helle

      Svar

Legg igjen en kommentar