Vinn en NESCAFÉ Dolce Gusto,Piccolo!

| |

Sommerens store hit kan bli din!

Vi er blitt en gjeng bortskjemte kaffedrikkere, og vi tar ikke til takke med hva som helst – især ikke når vi har ferie. Skal du nyte sommeren på hytta, i båten eller i campingvogna i år?
Eller trenger du rett og slett til god  kaffe hjemme, så har du nå muligheten til å vinne en splitter ny kaffemaskin fra Nescafé Dolce Gusto.

Maskinene har 15 bar trykk for optimal smaksopplevelse (samme som mange profesjonelle maskiner), og i kombinasjon med melk i kapselform kan alle lage seg en god kaffe, espresso med perfekt crema, cappuccino med deilig melkeskum, varm sjokolade og mange flere varianter. Du kan kjøpe kapslene i din dagligvarebutikk eller i nettbutikk på www.dolce-gusto.no. Til sammen er det hele 20 smaker å velge mellom. Maskinen veier 2,2 kg og har en høyde på 37 cm. Den er sort.

Konkurranse:

Hvilken farge er det på kaffemaskinen du kan vinne?

Send svar til [email protected]
Frist for svar er tirsdag 24. mai.

Vinneren blir trukket samme dag som fristen går ut.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Legg igjen en kommentar