Verdens beste te

Ja, sånn er det faktisk. Franske Mariage Freres er min favoritt innen løsvektste. Tehuset er fra 1854, så de vet hva de driver med. Sist gang jeg var i Paris, kom jeg hjem med 1,2 kg av favoritt-sortene mine. Dette gjør at jeg kan ha noe godt i koppen gjennom hele den norske vinteren.
Det er fullt mulig å bestille på nettet, men det koster sykt mye i gebyrer for å få det til, så hvis du ikke skal til Frankrike med det første, hør med en venn som kanskje skal dit om han vil hjelpe deg.
Du får også teen i kule sjapper i andre land. El Comercial i El Born (Barcelona) selger den. Det samme gjør Harvey Nichols i London.
Jeg kan anbefale teene Vert Sahara, Vert Provence og Vert Yuzu spesielt.

http://www.mariagefreres.com/

Dessuten har noen av te-butikkene også egne tesalonger med fristende menyer. Mange av rettene inneholder te fra butikkene.

Forrige

Santa Caterina-markedet i Barcelona

sjokolademuseeum

Neste

Legg igjen en kommentar