Verdens beste te

| | , , ,

Ja, sånn er det faktisk. Franske Mariage Freres er min favoritt innen løsvektste. Tehuset er fra 1854, så de vet hva de driver med. Sist gang jeg var i Paris, kom jeg hjem med 1,2 kg av favoritt-sortene mine. Dette gjør at jeg kan ha noe godt i koppen gjennom hele den norske vinteren.
Det er fullt mulig å bestille på nettet, men det koster sykt mye i gebyrer for å få det til, så hvis du ikke skal til Frankrike med det første, hør med en venn som kanskje skal dit om han vil hjelpe deg.
Du får også teen i kule sjapper i andre land. El Comercial i El Born (Barcelona) selger den. Det samme gjør Harvey Nichols i London.
Jeg kan anbefale teene Vert Sahara, Vert Provence og Vert Yuzu spesielt.

http://www.mariagefreres.com/

Dessuten har noen av te-butikkene også egne tesalonger med fristende menyer. Mange av rettene inneholder te fra butikkene.

Forrige

Santa Caterina-markedet i Barcelona

sjokolademuseeum

Neste

Legg igjen en kommentar