Sunnere popcorn med en smak av Italia

Det skal være mulig å holde ut selv om du kanskje holder deg selv litt i nakken etter julefråtsingen. Med å holde ut mener jeg å velge snacks og godterier som er lettere. Og da er det best å lage dette selv. Jeg er popcorn-avhengig. Det har jeg tidligere tilstått. Jeg bare må ha det. Når jeg koser meg skikkelig lager jeg popcorn med brunet smør. Det gjør jeg ikke nå i januar.
DSCF7528
Nå har jeg laget en lettere variant med tørket rosmarin, flaksalt og god extra virgin olivenolje.
Jeg har en fantastisk popcorn-maskin som popper popcorn ved varmluft uten fett. Men come on! Popcorn uten noe fett er ikke godt. Det smaker papp. Litt fett må til. Og da velger jeg fett som er sunnere og som har en eksklusiv og god smak.

Ok, jeg popper popcornene og blander det med et par teskjeer med oljen. Så strør jeg på flaksalt og tørket rosmarin (Helios har et fantastisk produkt). Dette er smaken av Italia, middelhavet og sommer. Og det kan vi trenge i den iskalde mørketiden.

DSCF7531

 

 

Forrige

Tagliata med bakte og syltede beter

Gulrøtter på den aller beste måten

Neste

Legg igjen en kommentar