Siste frist! Jeg trenger din hjelp

Vi går inn i de siste dagene av kvalifiseringen til World Paella Day Cup, der jeg er en av kandidatene til å komme med i finalen. Vi er nå 60 kandidater og det skal kun være 10 stk i finalen som finner sted i Valencia 20. september under den internasjonale paelladagen.

ACB Nyheter har til og med skrevet om meg og konkurransen. Les her

Jeg har veldig lyst til å delta, lage paella og servere kresne dommere, men jeg ligger skikkelig dårlig an når det kommer til antall stemmer. Det er ikke bare det som teller, men også det jeg har gjort i sosiale medier. Og det er en hel det. Men allikveld vil jeg spørre deg om du vil stemme på meg. Det blir jeg veldig glad for. Fristen er 25. juni så det haster.

Slik gjør du:
Gå inn på denne linken. Trykk på «Vote» og så bekrefter du at du ikke er en robot. Du vil få en mail (hvis ikke har det skjedd noe feil og du må prøve igjen). Denne mailen bekrefter du. Og vips har jeg fått din stemme. Vil du gjøre dette for meg?

Tusen takk!

Forrige

42 000 kr for en cocktail? Ja, og du får den i Oslo

Sommerens beste gin-cocktail

Neste

15 kommentarer om “Siste frist! Jeg trenger din hjelp”

Legg igjen en kommentar