champagne Europa Reise Stockholm Sverige

Pop up-champis

mai 17, 2015

Jeg var nettopp i Stockholm i anledning en helt fantastisk Nick Cave-konsert. Jeg kjenner ikke byen så godt, og har egentlig bare vært der et par ganger før. Sist for halvannet år siden i anledning en matkonkurransen jeg deltok i. Jeg og Erik tok toget over, og det var bare så utrolig deilig å bli kjørt fra A til Å. Nesten seks timer tar det til den svenske hovedstaden.

Som sagt, jeg kjenner ikke byen så godt, men man blir jo kjent når man går i gatene + at jeg kjenner noen som bor her som jeg fikk gode tips av til hvor vi skulle spise.

champ1

artig med champis.

Det ble litt shopping, og shopper man noe dyrt og deilig, må det feires med et glass. Det er slik det bare er. Vi hadde noen par sko å feire, og snublet praktisk talt over en fantastisk pop up-butikk/bar i regi av “Gul enke” , nærmere bestemt Veuve Clicquot Champagne. Foruten å tilby et glass bobler for kun 99 svenske kroner, kan man kjøpe forskjellig stæsj fra champagnemerket. Og hvem trenger ikke et par Veuve Clicquot-støvler når de skal luke i hagen?

mmmm. Popcorn.

mmmm. Popcorn.

champ4

Erik feirer nyinnkjøpte sko. Og da er det bare bobler som gjelder. Gammelt jungelord.

 

Denne pop up-baren/butikken holder åpent tom 27. mai, så er du i Stockholm i nær fremtid anbefales det å ta et glass her. Man kan til og med bestille bord her, og det var det flere som hadde gjort da vi var her. Stedet ligger i Mäster Samuelsgatan som er en sidegate til luxe-gaten Birger Jarlsgatan.

champ2

Gul enke-støvler anyone?

 

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: