På vei til Marrakech

 

I høst vant jeg konkurransen om å lage menyet til Thor Heyerdahls 100-årsjubileum på Kon-Tiki-museet. Premien var ikke bare at selveste Kongen og Dronningen skulle spise menyen jeg hadde komponert, men også en tur til Marokko for to. Nå er dagen her da jeg reiser til Marrakech for å møte en av de som var med på selveste Ra 2-ekspedisjonen. Dette kan du lese om på bloggen i nær fremtid.

Fikk du ikke med deg hva menyen jeg lagde besto av, kan du klikke deg inn her og se.

For to år siden var jeg i Marrakech, og her kan du klikke deg inn å se noen av stedene jeg har skrevet om på bloggen.

Ha en strålende helg, så snakkes vi snart igjen!

img-thing

 

 

Forrige

Kyllingtaco med hjemmelagde tortillalefser

Lapper med hjemmerørte bringebær

Neste

Legg igjen en kommentar