Min nye bok skal handle om…

I begynnelsen av september blir min nye bok publisert. Som forrige bok, «Litt av alt», er også denne klar for utgivelse på Forlaget Press. Min nye bok er i produksjon nå og før sommeren gjøres den trykklar. Jeg har gledet meg masse til å fortelle hva den handler om, og nå er tiden her.
Jeg burde ha publisert dette i går, for fredag er et viktig hint her. Jeg la ut et par videoer nylig og spurte om noen hadde noen tips til hva temaet kunne være. Kun en person har gjettet temaet på boka. Men mange andre gode og morsomme tema har dukket opp også. Det skal jeg ta med meg til en senere anledning. Så takk for det.

Men tilbake til boka. Fredag. Hvorfor fredag? Hva skjer på fredager?

Jo, det er jo ukas kulinariske høydepunkt, er det ikke? Det er da vi nordmenn koser oss med fredagstacoen! Og det er akkurat det boka skal handle om. Dette blir en hyllest til vår «nasjonalrett» Fredagstacoen. Vi har tross alt hatt den i landet i over 50 år.

Idéen kom etter at jeg hadde skrevet en jubileumsartikkel for Aftenposten og Mat fra Norge i anledning Tacoens 50års markering i Norge. Forlaget ville ha bok, og bok får de. For TACO! (som boken kommer til å hete) handler om den norske tacoen og hvordan man kan pimpe den opp. Jeg går ikke autentisk meksikansk. Jeg holder meg til inspirasjon fra Mexico i mine retter, som snart blir tilgjengelig for dere.

Slik ser boka ut.

I boka «TACO!» vil du kunne lære å lage en mengde digge tacoer. Ja, faktisk 52 stykker – en for hver tacofredag. Du vil få oppskrifter på masse salsaer og lære hvordan du lager tortilla og lefse selv av spennende ingredienser.
Det er også et eget kapittel om andre meksikanskinspirerte retter, men også hva du gjør med restene etter fredagstacoen.

Høres ikke dette spennende ut?

Boken blir folkelig, men byr også på noen mer avanserte retter for den som vil heve fredagstacoen til nye høyder. Det blir gode tips til hvorda du lager taco til fest og større selskaper som konfirmasjoner og andre happenings.
Boken kan forhåndsbestilles allerede nå og det gjør du ved å klikke på denne lenken.

Lars Petter Pettersen har vært fotograf og han har også testet alle tacoene. Snakk om bra og flink fyr! Bildene er helt knall!
Eivind Holm Stoud Platou jobber med designet «as we speak» og det blir skikkelig kult! Gled dere!

Mer om boka kommer senere. Nå var det bare viktig å fortelle hva den handler om. Håper du gleder deg like mye som meg.

Forrige

Hvem blir kåret til verdens beste restaurant?

Spis lokalt

Neste

4 kommentarer om “Min nye bok skal handle om…”

  1. Å, så kult! Gratulerer igjen.

    Selvsagt skal den anskaffes – kanskje blir også jeg en fredagstacofyr nå?!

    Svar

Legg igjen en kommentar