Europa Norge Oslo Reise

Min lille perle på Frogner

juni 23, 2012

I Elisenbergveien 22 på Frogner ligger café Elise. Det er en liten og usnobbete bydelsrestaurant som serverer de samme rettene som de har gjort siden starten for flere tiår siden. Gratinert blomkål, lasagna, entrecote, fiskegryte osv. Det høres kanskje veldig 80-tallet ut? Det kan så være, men når kvaliteten på det de serverer er så bra, så er ikke jeg den som takker nei til en lasagna. Café Elises lasagna er min favoritt, og jeg skammer meg ikke over det.
Maten er middelhavsinspirert og det lukter hvitløksreker når man nærmer seg restauranten.
Dette er ikke et sted for hip frognerungdom, takk og pris. Det er et lokalt sted hvor alle er på hils med de som jobber der. Servitørene er utrolig oppmerksomme og trivelige og gjør alltid sitt ytterste for at du skal ha en fin opplevelse.
Så hvis du er på Frogner og har lyst på en liten og rimelig matbit, vil jeg anbefale deg å gå til Café Elise. Skinner solen er det utrolig koselig å sitte ute med en øl og se på alle de lokale originalene som passerer. Og på Frogner har vi en god del av dem.

Lasagna på en glovarm tallerken.

Lasagna på en glovarm tallerken.

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

  • Svar Katrine juni 24, 2012 at 3:13 pm

    Takk for tips! Det hørtes bra ut:) Hvordan er prisnivået?Synes egentlig ikke det er så lett å spise ute (hvis man skal være økonomisk).

  • Svar Helle Øder Valebrokk juni 24, 2012 at 3:19 pm

    Hei!Prisene er meget behagelige. fra en hundrings til 250. Lasagnaen koster ca 140 i middagsstørrelse. Litt billigere for lunsjstørrelsen:-)Ta deg en tur. Veldig koselig og ujålete.

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: