Nå er vinneren av jusmaskinen trukket!

Og vinneren er….Lina Woldsdal Glorvigen

Hun vinner denne fantastiske juspresseren fra Wilfa! Lina ble trukket ut tilfeldig fra alle de fantastiske svarene som jeg har fått på bloggen, mail og Facebook. Takk til alle for fantastisk engasjement!

Med Linas fantastiske beskrivelser av hva hun vil bruke jusmaskinen til, er jeg ikke i tvil om at denne maskinen får kjørt seg. (se nedenfor)
Gratulerer til Lina! Vil du sende meg adresse og tel.nummer slik at Wilfa får sendt deg maskinen? send til mailen min: [email protected]

Dette skrev Lina på bloggen:

Hei! Jeg er en travel student, med en alt for stor haug med skolearbeid. Derfor er det fint å kunne bruke en fruktjuicer som dette til å lage en energiboost som setter fart på hjerne, energinivå og en sliten kropp i en travel hverdag. Med en slik maskin ville jeg ha laget en juice av:

Acaibær- som inneholder dobbelt så mye antioksidanter som blåbær. Det er med på å bekjempe tidlig aldring og øker kroppens evne til å takle stress. 
Jordbær- som er kalorifattig, rik på jern, kalsium og C-vitaminer.
Bringebær- setter fart på forbrenningen og er kalorifattig.
Vannmelon- inneholder mengder av Citrulline som øker fettforbrenningen, mangel på dette stoffet kan føre til tretthet, som jo er upraktisk når man har mye å gjøre. 
Litchi- den asiatiske frukten er søt og rik på C-vitamin
I tillegg ville jeg tatt med en bunt med spinatblader som er rike på E-vitaminer, jern og som er svært godt for hjernen. 

Hilsen Lina Woldsdal Glorvigen

Forrige

Vinn en fruktjuicer!

Min lille perle på Frogner

Neste

Legg igjen en kommentar