blader

Matblad-lykke

juni 6, 2011

Jeg elsker å lese matblader og kokebøker. Her er et lite utvalg blader som jeg snappet med meg fra London-turen sist helg. hef magazine hadde jeg ikke tidliger sett. Et veldig fint blad, med høy restaurantfaktor på rettene. Good Food er BBCs matmagasin. Enkelt og greie retter. Delicious abonnerer jeg på. Det er mitt desiderte favorittmagasin innenfor sjangeren. Olive abonnerte jeg på i mange år. Hvorfor sluttet jeg egentlig med det? Det samme gjelder Jamie-bladet.
Alle disse magasinene (untatt Chef Magazine) får du kjøpt hos Narvezen. Desverre får de inn bladene mange uker etter at de er kommet i handelen i England, og så koster de en del.

Kanskje liker du disse også

3 Kommentarer

 • Svar Espen juni 7, 2011 at 10:10 pm

  HeisannFin og aktiv blogg du har.Kan jeg spørre hvorfor Delicious er favoritten? Jeg vurderer å abonnere på et engelsspråklig magasin selv, men det er jo så mange å velge mellom.

 • Svar Helle Øder Valebrokk juni 7, 2011 at 10:28 pm

  Takk, Espen! Fin blogg selv, ser jeg! Den skal jeg kikke mer på:)Jo, Delicious er brs på bilder. Stor variasjon visuelt, msnge bra spaltister og superbra småstoffsider. Olive er også bra sånn, men holder fremdeles en knapp på Delicious.Den virkelige favoritten min er allikevel Cuina, et katalansk matblad, men det ble litt vanskelig med språket i lengden.Uansett, ville jeg kjøpt både Delicious og Olive på Narvesen og bestemt meg for hvilket blad jeg likte best. Lykke til med valget!Forresten, gikk vi på kurs på KA sammen?

 • Svar Espen juni 8, 2011 at 6:42 pm

  Skal sjekke bladene på Narvesen i kveld. Så får vi se hva det blir til. :-)Jeg gikk på kurs der i oktober 2009 må det vel være? Var komplett novise den gang, men det trigget en interesse som nå er blitt lidenskap, matblog og mange gode måltider. :-)Så meget mulig vi deltok på samme kurs.

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: