Kjøttboller med pistasjnøtter og spicy tomatsaus

september 8, 2012

Denne uken har det vært hardt slankeregime her i huset. Mannen er bortreist og jeg har hatt muligheten til å gjøre akkurat som jeg vil på matfronten. Det har også gjort at jeg har klart å gjnnomføre det jeg hadde satt meg som mål. Ikke at jeg har oppnådd ønsket vekt ennå (det tar litt lengere tid), men jeg har gjennomført den krevende kickstarten og den er alltid verst.
Men denne uken har ikke vært ille i det hele tatt. Jeg har laget god og gjennomtenkt mat, for jeg har vært nødt til å tenke nøye igjennom alle ingrediensene jeg har puttet i maten. Kan jeg spise dette ifølge planen, eller kan jeg ikke? Tunga rett i munnen hele tiden.
Som sagt: Jeg har ikke lidd noen nød, og jeg vil gjerne vise dere denne herlige retten jeg lagde forleden. Dette er lett og mager mat, men deilig, deilig, deilig.
Prøv den, du også!

 

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

  • Svar Anonymous september 13, 2012 at 9:18 am

    Lager du dette når du er alene hjemme Helle?Hatten av! Ser fantastisk ut. Kanskje jeg må teste.. Marit:)

  • Svar Helle Øder Valebrokk september 13, 2012 at 9:22 am

    Lager alltid ordentlig middag selv om det er morsomt å spise sammen noen. Men mat skal man ha.Jepp, Marit! Perfekt mat å fryse ned også.Prøv oppskriften. Den er veldig, veldig god:-)

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: