Hvis du ikke har laget silden selv, er det helt greit!

Jeg er den eneste i husstanden som spiser sild, derfor har jeg sluttet å lage silden selv. Men jeg må ha sild til jul, men jeg kjøper ikke hva som helst. Det er kun en butikk jeg handler godsakene, og det er Fjelberg i Bygdøy allé. De lager rømmesild, tomatsild, julesild, sursild og karrisild og du får bokser i forskjellige størrelser.
Årets sild er prøvd ut, og kvaliteten er utsøkt! Ja, da er det bare å stille seg i kø og være tolmodig, for på Fjelberg skal man være glad i å stå i kø. Lille julaften går faktisk køen langt ut av butikken og nedover Bygdøy allé. Det kan nesten virke som om frognerfolket liker å bli sett stående i kø utenfor ærverdige Fjelberg. Da har de plutselig ikke dårlig tid, for å bli sett i køen til fiskebutikken er for status å regne.

Forrige

Dansk julelunsj på en, to, tre!

Pinnekjøtt på min måte

Neste

Legg igjen en kommentar