Hekta på popcorn!

Jeg innrømmer det! Jeg er hekta på popcorn! Helt siden jeg oppdaget at det var superenkelt å poppe det selv uten microovn, har det gått i ett med hjemmepopping. Jeg startet i sin tid med karripopcorn og har eksprimentert med andre krydder etter dette. I dag gikk jeg for en type med rosmarin og Maldon-salt. Skikkelig snadder!

Slik lager du popcorn med rosmarin og Maldon-salt:

Varm olje eller ghee (klaret smør) i en gryte med lokk. Jeg bruker ghee for å få den deilige smørsmaken og fordi den tåler høy varme. Sørg for at smøret/oljen er kjempevarmt før du legger popcornkjernene i gryta.

Så strør du 2 ts tørket rosmarin og 2 ts Maldon-salt over kornene. Sett på lokket og rist godt. Det begynner å poppe med en gang. Sørg for å riste gryten av og til. Når poppingen avtar og nesten slutter, skrur du av platen og venter til det blir helt stille i gryta. Smak til om du trenger mer salt og rosmarin og tilsett etter behov. Ha det over i en stor bolle og nyt en deilig snack.

Hekta på popcorn!
Hekta på popcorn!
Forrige

«Fruktsalat» til middag

Royal Marine – kanskje Oslos flotteste beliggenhet på en restaurant

Neste

Legg igjen en kommentar