Den deiligste krabbesandwichen

Jeg har nettopp kommet hjem fra Honolulu, Hawaii. Jeg kan ikke begynne å beskrive hvilket fantastisk paradis dette var. Storby og strand. Akkurat det jeg elsker.

Det jeg også elsker er skalldyr. Og på Hawaii kunne man få de deilige Dungeness-krabbene, som jeg også fikk servert i Oregon. De er kjøttfulle og smaker helt fantastisk.

Men vi har da deilige krabber her i Norge også, og det er akkurat en slik Hitrakrabbe jeg har brukt i mitt krabbesmørrebrød.

Krabbe tåler både spicy og søte smaker. Jeg lagde en majones med sriracha (chilisaus) som jeg blandet det ferdigrensede krabbeskallet i. Hvor mye chilisaus du tilsetter majonesen får du nesten smake deg frem til selv. Du vil trenge ca 2 ss ferdig blandet majones til et krabbeskjell. Jeg blander også i 2 ss finhakket løk og 2 ss små melonterninger. Du kan bruke mango hvis du heller vil det. Søt frukt passer uansett til krabbe. Press 2 ts sitronsaft i røren også.

Toastskivene smørsteker jeg i pannen for å få ekstra god smak.

Egg røren på en av toastskivene og legg strimler av sprø agurk på toppen. Så legger du en toastskive på til slutt. Nå er det bare å nyte. Jeg drakk øl fra Kona Brewing co. på Hawaii til, for det får du faktisk kjøpt på Coop Mega og sikkert andre større supermarkeder også. Aloha sier jeg bare!

 

Forrige

Etnisk matvandring i Queens og den perfekte kaffen

Norges beste bartender har åpnet bar i Barcelona

Neste

Legg igjen en kommentar