Cocktails på norð & natt

norð&natt på Tøyensenteret i Oslo er ikke en nyhet lenger, men det som er ganske nytt er at Erik, min altmuligmann av en kjæreste, har laget en skikkelig bra playliste som de spiller i baren hver helg.

Les om det her.

nord5

Vi tok turen over fra Frogner til Tøyen forrige fredag for å teste ut cocktailkartet deres og selvsagt høre på musikken. Du kan si det ble litt som å sitte i sin egen stue og høre akkurat den musikken man vil høre, mens proffe bartendere serverer de mest fabelaktige drinker til deg. Hvem vil ikke ha det! Akkurat det med drinkeserveringen skilte det å sitte hjemme fra det å være på byen, da.

Har du ikke noe å gjøre i kveld, anbefaler jeg deg å ta en tur til Tøyen og ta noen drinker og slappe av i uhøytidelige omgivelser.

Folkene bak norð&natt åpner snart også egen restaurant. Men frem til det kan du spise i baren på norð&natt. Her får du dagens suppe eller dagens gryte.

Nedenfor kan du se noen av drinkene som ble drukket forrige fredag. Favoritten var Gin & tonic (overrasket?) med den legendariske ginen Golden Cock, vermuten cocchi americano orange og hylleblomsttonic fra Fever Tree.

"Lidelsen er lykkens pris". Kaffecocktail med kjeks på toppen.
«Lidelsen er lykkens pris». Kaffecocktail med kjeks på toppen.
Gin & Tonic og nordoni (en slags negroni)
Gin & Tonic og nordoni (en slags negroni)

nord3

Louise Eriksson blander drinker til oss. Her en drink med norsk whiskey i drinken «Grøne eple er betre enn inkje»
Louise Eriksson blander drinker til oss. Her en drink med norsk whiskey i drinken «Grøne eple er betre enn inkje»

nord6

Forrige

Iskrem med Apple Crumble

Lørdagslunsj på Kolonialen

Neste

Legg igjen en kommentar