Bloggen er 1 år i dag!

mars 21, 2012

(Foto: Salvatore Vuono)

For akkurat et år siden i dag, startet jeg denne bloggen.
Da skrev jeg om en DVD jeg hadde fått som heter Heston’s feast. Det er en serie om stjernekokk, Heston Blumenthal som inviterer til festligheter hvor han gjenskaper retter fra forskjellige epoker i britisk historie.
Det som er et sammentreff er at denne serien går på den norske tv-kanalen VOX om dagen. Den går hver tirsdag med reprise søndag. serien heter på norsk Kokkefest. Få det med deg!

Her er blogginnlegget

Takk til alle som har følgt meg så langt på bloggen. Jeg lover at det kommer mer spennende stoff i tiden framover!

Kanskje liker du disse også

4 Kommentarer

 • Svar Mona mars 21, 2012 at 12:49 pm

  Gattis med bloggbursdag Helle!

 • Svar Helle Øder Valebrokk mars 21, 2012 at 3:16 pm

  Tusen takk, Mona!

 • Svar Ann Kristin :-) mars 21, 2012 at 3:40 pm

  Hurra for bloggbursdag, Gratulerer!! :)Fikk kokeboka Di i posten igår 🙂 Å Jeg er storfornøyd!! :)Får lyst til å reise til både London og Mauritius! 🙂 Jeg kjenner savnet etter bestemors kakebaking…så rett fra hjertet skrevet, leken og anderledes synes jeg 🙂 Perfekt for meg! Nettopp fordi jeg liker at den er enkel, ikke nå hokus pokus lissåm ;)Bra jobba Du :)Gooo bursdag til deg ;)mvh Ann Kristin

 • Svar Helle Øder Valebrokk mars 21, 2012 at 4:37 pm

  Åh!!!! Så koselig å høre at du liker boka. Ja, litt av penger er at det skal være retter som er gjennomførbare i hverdagen. Kos deg videre med oppskriftene og ha en kjempefin kveld!

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: