Blant seriemordere og svensker i Brick Lane

Området rundt Brick Lane i London kjenner vi fra «Jack The Ripper». Det var bl.a her han drepte på den mest grusomme måten. Passende er det jo da at du finner en kafé som heter Cereal Killer café (men ikke «serial killer» som betyr seriemorder). Cereal betyr frokostblanding på engelsk, og det er akkurat det denne kaféen har spesialisert seg på. De tilbyr 120 (!) forskjellige frokostblandinger fra forskjellige steder i verden, 30 typer melk og 20 forskjellige toppings. Dette er et skikkelig rart sted, men det ser ut til å være populært, for nå har de to tvillingbrødrene, Gary og Alan Keery, nettopp åpnet en avdeling i Camden Town.

Brick Lane er en snodig gate. I området ned mot Liverpool Street Station ligger den indiske delen av Brick Lane. Alle restaurantene der skryter av å ha den beste Masterchef-maten, hva nå det betyr. I den midterste delen av Brick Lane ligger turistområdet, som du glatt kan hoppe over. Det er når du går over den slitne jernbanebrua at strøket kommer til liv.

Naboen til Cereal Killer Café er en vidunderlig sjokolade butikk som heter Dark Sugars. All konfekt er håndlaget og delicious!

Sjekk de godbitene, da!

Og så litt lenger opp i gaten ligger den svenske caféen Fika. Og de serverer selvsagt kanelboller og andre kaketing. Herlig sted.

Forrige

Et studie i gode smaker på Studio og Claus Meyers ferd over Atlanteren

Honningterte med aprikoser og mandler

Neste

Legg igjen en kommentar