Andeegg fra Celine

I går ble det arrangert økologisk Bondens marked på Grunerløkka. Her kjøpte jeg andeegg fra Anne Karins ender. Anden som hadde lagt mine nyinnkjøpte egg heter Celine. Anne Karin har gitt navn til alle sine ender. De slaktes ikke, så alle er hennes venner. «I desember kommer gåseeggene også», sier Anne Karin stolt. Hun står i boden sin og snakker med flere kunder samtidig. Hun snakker engasjert om barbareriet «Foie Gras» og metodene som brukes i Frankrike for å fete opp gjessene. HUn er dyrenes venn og har bilde av alle sammen på standen sin.
Jeg tar med meg tre-pakken hjem og gleder meg allerede til søndagsfrokosten.

Til de som lurer på hva jeg lagde: Det ble silkemyk eggerøre av andeegg med økologisk tørrsaltet bacon fra Haugen Gardsmat på toast og med hjemmepresset appelsinjuice.

Anne Karin sammen med anden Celine
Anne Karin sammen med anden Celine
Forrige

Trim bort tapasen

Sunn Bearnaisesaus

Neste

Legg igjen en kommentar