Europa Norge Oslo Reise

Villa Paradiso på Frogner

februar 24, 2015

For noen uker siden åpnet Jan Vardøen en filial av Villa Paradiso i Frognerveien på Frogner i Oslo. Restauranten ligger i Rafens gamle lokaler på Solli Plass og har fått to etasjer. Jeg og Erik er her en lørdag til lunsj og det er pakket med folk.

Erik bestiller en pizza Vulcano med salciccia, chilipepper, sopp, oliven, mozzarella og tomat. Jeg bestiller pizza 4 formaggi med mozzarella, parmesan, gorgonzola og pecorino. Vi tar også en flaske bio-rosévin og blir gledelig overrasket over at prisen. 480 kr i restauranten. 203 kr på vinmonopolet. Det er ikke så galt. Og vinen var eventyrlig god!

Pizzaene stekes i vedfyrt ovn og er herlige i konsistensen. Jeg synes kanskje min pizza hadde litt lite ost og veldig mye skorpe, men Eriks var fin.

VP4

Ekte vedfyrt pizzaovn gjør susen.

VP3

Villa Paradiso Frogner. Deilig smak på Vulcano-pizzaen.

VP2

Strålende rosévin og en ostepizza med litt lite variasjon i ostene og kanskje litt lite fyll ut mot kanten. Erik er like blid!

 

Vi trenger slike restauranter på Frogner, for vi mangler virkelig serveringssteder. Og det er godt å se at det er folk i alle aldre som spiser her. Det kan virke som om Grünerløkka er på vei til å ta over Frogner (med åpning av både Tranchér og Villa Paradiso i Frognerveien) og det er ikke meg imot.
God service, solid pizza, “billig” og ikke minst bra vin, Aperol Spritz på kartet og koselig stemning. Jeg skal definitivt tilbake og det anbefaler jeg deg å gjøre også.

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: