Solmodne tomater på flaske

Tilbake fra fantastisk Marrakech-tur! Du kan vente deg eksotiske innslag på bloggen i nær framtid. Men nå over til dagens tema:

Jeg er superkresen på tomater. Det finnes ikke noe verre en en tomat uten smak. Den norske tomatsesongen er kort og det er sjelden man finner gode og solmodne tomater i Norge. Noen unntak er det selvsagt.
Skal jeg lage en tomatbasert middagsrett velger jeg en flaske med herlige, italienske, solmodne tomater. Det gir retten en deilig sødme og fylde. En flaske av den sorten du ser på bildet koster 28 kroner på Skafferiet i Elisenbergveien. Det synes jeg er en flott investering. Du trenger bare litt nykokt pasta, tomatsaus, revet parmesan, litt god olivenolje og en neve basilikum for å få en herlig middagsopplevelse.

Invester i kvalitet og smak. Det er mitt tips til deg i dag.

Forrige

Ikke eggerøre, men rørte egg

Rømmepoteter

Neste

Legg igjen en kommentar