Nakenvin – nå som app

Jeg er opptatt av ren vin uten tilsetningsstoffer. Jeg prøver i det lengste å kjøpe viner som er «nakne». Det er ikke alltid jeg lykkes 100% med det, altså. Nå blir det enklere for slike som meg å finne ut hvor jeg skal gå for å få slike viner når jeg skal ut å spise eller hvilket pol som har den vinene jeg er ute etter. I morgen lanseres appen Nakenvin, som gjør det mye enklere å finne nakne viner på Vinmonopol, barer og restauranter – i nærheten av der man befinner seg.
I appen finnes det blant annet et «News»-felt hvor utvalgte brukere kan tipse andre brukere om sine favorittviner. Og der finner du meg.
Du får info om vinen, pris og på hvilket vinmonopol vinen finnes.
Du får info om vinen, pris og på hvilket vinmonopol vinen finnes.
Appen er tilgjengelig i App Store fra og med i morgen.
Du kan se hvilken av de utvalgte personene som anbefaler hvilken vin.
Du kan se hvilken av de utvalgte personene som anbefaler hvilken vin.
Her kan du se hvilke restauranter i nærheten som serverer nakenvin.
Her kan du se hvilke restauranter i nærheten som serverer nakenvin.
Kategorier Ukategorisert
Forrige

Kjære, jeg drepte surdeigsstarteren – igjen!

Marcus Samuelssons saftige sjokoladekake med rom

Neste

Legg igjen en kommentar