Krydret pakke i posten

I dag kunne jeg hente en pakke på postkontoret mitt. Den inneholdt deilige krydder som jeg bestilte for en uke siden. Jeg har min krydderleverandør i England og utvalget er utrolig.
Krydderne eller kryddermiksene leveres i vakumpakkede små poser med zip lock, noe som gjør at krydderne holder seg ekstra godt og de er lette å oppbevare. Kryddermiksene er håndlagde og er ikke tilsatt noen form for tilsettningsstoffer. Flere av krydderne finnes i økologiske og Fair Trade-utgaver.  Du får ikke bare krydder og kryddermikser, men spennende urter som du kan bruke til marianader, rub eller til dipp. Du får også kjøpt sauser og ferdige kryddermikser til gløgg, chai, punch osv.

Jeg kan anbefale den marokkanske kryddermiksen Ras el hanout, som er helt super i ris, couscous eller bulgur. Også harissa-miksen er fabelaktig. Den får du i pulverform, klar til å blandes med olje. Denne gang er jeg spent på å bruke Beetroot Powder. Det skal kunne farge retter slik at de får en rik rødfarge. Noe som vil passe til en indisk rett, kanskje? Eller hva med Lemon Myrtle? En sitrusaktig urt som vil egne seg som en rub på en deilig hvit fisk, vil jeg tro. Jeg gleder meg til å prøve.

Utvalget er fra hele verden og en pose koster fra 15 kroner og oppover. Hvis du vil bestille kan du klikke deg inn på siden deres her: hjemmesiden til Seasoned Pioneers
Husk at grensen for tollfrie varer går ved 200 kroner, så bestill heller flere ganger hvis du ikke klarer å begrense deg. Jeg har tidligere fått spørsmål om det er noen problem med å importere krydder til privat bruk. Jeg har i allefall ikke hatt problemer, og leverandøren har merket det klart og tydlig med Spices på pakken, så hadde det vært ulovlig, hadde nok pakkene blitt stoppet.

Jeg har skrevet om dette merket tidligere, men jeg føler det er på tide å skryte av kvaliteten en gang til. Krydderne er fantastiske, og jeg anbefaler dem på det varmeste!
Som kvalitetsstempel kan det nevnes at bl.a erverdige Fortnum & Mason i London selger disse krydderene i butikken sin, og det burde si en hel del.

Kategorier Ukategorisert Stikkord
Forrige

Hva får man hvis man mikser de to beste rettene i verden?

Rakfisk, slik jeg liker å spise den

Neste

Legg igjen en kommentar