I kveld er det 3. episode av Norges Grillmester

mai 12, 2014

I dag er det ny episode av Norges Grillmester! Cecilie og jeg henger fremdeles med etter nesten å bli stemt ut forrige gang!

Her er det som skal skje i dag, så se på TV2 kl 20.00 i kveld:

“Festfrokost på grillen og hjemmelagde pølser står på menyen hos deltagerne i “Norges Grillmester” på TV 2 mandag 12. mai kl.20.00.

I episoden står festmat i fokus. Først skal deltakerne stelle i stand en festfrokost der alle ingredienser skal innom grillen. På grunn av tidspresset må deltakerne samarbeide godt for å kunne servere den festfrokosten dommerne ønsker seg.

Etter pausen dukker sjette generasjons pølsemaker Albert Idsøe opp for å prøvesmake deltakernes hjemmelagede pølser. Til slutt må et lag ta farvel etter at dommerne har smakt seg frem til den beste og dårligste retten. Vinnerne blir kåret til ukas grillmestere og taperne må reise hjem.”

Vi er klare til å lage pølser!

Vi er klare til å lage pølser!

Kanskje liker du disse også

4 Kommentarer

 • Svar Ruth Nilsen mai 12, 2014 at 10:16 pm

  Lykke til med Norges Grillmester. Det vises veldig lite av hva dere to lager seg håper de kommende programmene vil vise mer. Ellers en herlig blogg som jeg følger nesten hver dag. Mange gode tips.

  • Svar helle's kitchen mai 12, 2014 at 10:40 pm

   Takk, Takk! Ja, litt rart klippet. De viste ikke noen av rettene – og dette er et matprogram. Snålt. Håper det tar seg opp neste uke! Takk for at du følger bloggen:) Ha en fin uke!

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: