Hjelp, jeg skal reise verden rundt!

Nå er det endelig offisielt. Førstkommende lørdag (altså i morgen. Hjelp!) reiser mannen min, Erik og jeg verden rundt på oppdrag for Tine. Vi skal reise rundt med norsk rømme og finne oppskrifter som kan passe sammen den gode, gamle rømmen. Jeg gleder meg noe så sinnsssykt. Jeg får ikke lov til å si hvor vi skal, for det blir arrangert konkurranser underveis der folk kan gjette hvor vi skal.

Ja da. Vært i utlandet før.
Ja da. Vært i utlandet før.

Det er opprettet en egen blogg som vi skal fylle med innhold underveis på disse 32 dagene vi skal være borte. Bloggen finner du tine.no/drømmepartner. Den har vi allerede begynt å blogge på.

Jeg kommer til å blogge på min egen blogg også, for vi har jo fritid og da kommer jeg til å oppsøke noen gode restauranter og andre, spennende matopplevleser, så ingen grunn til å ikke stikke innom HellesKitchen de neste ukene.

Dette skal bli sinnssykt moro!

Somreisejournalist har Erik vært mange steder i verden allerede.
Som reisejournalist har Erik vært mange steder i verden allerede.
Forrige

Eksotisk kylling med urter og sitronsaus

Trendy meze i Dubai

Neste

Legg igjen en kommentar