annonse Om meg Sponset tur

Hjelp, jeg skal reise verden rundt!

mars 18, 2016

Nå er det endelig offisielt. Førstkommende lørdag (altså i morgen. Hjelp!) reiser mannen min, Erik og jeg verden rundt på oppdrag for Tine. Vi skal reise rundt med norsk rømme og finne oppskrifter som kan passe sammen den gode, gamle rømmen. Jeg gleder meg noe så sinnsssykt. Jeg får ikke lov til å si hvor vi skal, for det blir arrangert konkurranser underveis der folk kan gjette hvor vi skal.

Ja da. Vært i utlandet før.

Ja da. Vært i utlandet før.

Det er opprettet en egen blogg som vi skal fylle med innhold underveis på disse 32 dagene vi skal være borte. Bloggen finner du tine.no/drømmepartner. Den har vi allerede begynt å blogge på.

Jeg kommer til å blogge på min egen blogg også, for vi har jo fritid og da kommer jeg til å oppsøke noen gode restauranter og andre, spennende matopplevleser, så ingen grunn til å ikke stikke innom HellesKitchen de neste ukene.

Dette skal bli sinnssykt moro!

Somreisejournalist har Erik vært mange steder i verden allerede.

Som reisejournalist har Erik vært mange steder i verden allerede.

Kanskje liker du disse også

3 Kommentarer

 • Svar franfoto mars 18, 2016 at 7:22 pm

  Buen viaje! Bon voyage! Enjoy the Food World!

  • Svar helle mars 18, 2016 at 8:13 pm

   Thank’s Fran!

 • Svar Karina mars 18, 2016 at 9:13 pm

  Fantastisk! Minner meg om jorden rundt-turen som Agatha Christie og hennes mann gjorde for å promotere en Commonwealth utstilling i ca 1922 ?
  Lykke til med både tur og rømmeoppskrifter!

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: