Hjelp meg videre i konkurransen

Hei alle sammen!img_38202

Hver dag kan man gå inn på linken nedenfor å stemme meg frem til den store finalen 11. oktober. Jeg har mulighetne til å bli en av Hellstrøms 6 hjelpere i et samarbeid med Jernia. Dette er en «jobb» jeg fryktelig gjerne vil ha, men jeg trenger din hjelp! Man må havne blant de 30 med flest stemmer for å bli vurdert videre. Nå ligger jeg på nr 43….

Så derfor: Vær så snill å kopiere linken inn i nettleseren din og  trykk på tommel-tegnet. Dette kan du gjøre hver 12. time. (hint, hint…)

Tusen takk for hjelpen! Jeg trenger den sårt:-)

http://delta.jernia.no/konkurranse/post/45/helle-%C3%B8der-valebrokk

Forrige

Mormor Dagmars kyllingstek

Enkel og frisk skalldyrsalat

Neste

En kommentar om “Hjelp meg videre i konkurransen”

  1. Hej Helle!Spännande rätt arroz negre, de kan verkligen sina skaldjur i Barcelona. Jag heter Rikard Häggander och jobbar på General Mills PR-byrå Agency. Vi har varumärken som Häagen-Dazs, Old El Paso, Betty Crocker och Green Giant som vi gör produktprovs-utskick för med nya lanseringar. Jag hoppas att detta skulle kunna göra din vardag än lite festligare och undrar om du skulle vilja mottga sådana? Maila mig gärna en postadress om du skulle vara intresserad eller har några frågor.Ha de gott!/[email protected]

    Svar

Legg igjen en kommentar