Hjelp meg videre i konkurransen

september 30, 2012

Hei alle sammen!img_38202

Hver dag kan man gå inn på linken nedenfor å stemme meg frem til den store finalen 11. oktober. Jeg har mulighetne til å bli en av Hellstrøms 6 hjelpere i et samarbeid med Jernia. Dette er en “jobb” jeg fryktelig gjerne vil ha, men jeg trenger din hjelp! Man må havne blant de 30 med flest stemmer for å bli vurdert videre. Nå ligger jeg på nr 43….

Så derfor: Vær så snill å kopiere linken inn i nettleseren din og  trykk på tommel-tegnet. Dette kan du gjøre hver 12. time. (hint, hint…)

Tusen takk for hjelpen! Jeg trenger den sårt:-)

http://delta.jernia.no/konkurranse/post/45/helle-%C3%B8der-valebrokk

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

  • Svar - Rekkehuset - oktober 4, 2012 at 3:28 pm

    Jeg stemmer på deg hver dag. Lykke til

  • Svar Helle Øder Valebrokk oktober 4, 2012 at 3:37 pm

    Tuusen takk!

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: