Hei fra Barcelona!

Jeg er i deilige, deilige Barcelona – min favorittby. Anledningen er fest og moro med Estrella Damm. Startet turen med et bryggeribesøk, og så bar det inn til Barcelona. Jeg fikk tid til å bestille time hos den faste tatovøren min, Manu, på LTW, for når jeg kommer nedover igjen om tre uker, drikke herlig cold brew kaffe på fabelaktige Satan’s Coffee Corner, samt en tinto de verano og en porsjon fuet (spekepølse fra området) før hele gjengen (ja, det er folk fra hele verden med i denne gruppen) dro på restaurant.

tinto de verano og fuet
iskaffe på Satan’s

Bar Bas er en tapasrestauranten som jeg tidligere ikke hadde vært på, men det er vel også fordi jeg sjelden setter meg ned på steder så nære Placa Cataluna. Maten er helt streit. Mer enn det, faktisk. Bla. så er den tynnskårede joselito-skinken formidabel. Det er også skinkekrokettene deres og tartaren med masse grønnpepper. Yum! Alt er selvsagt servert med duggfrisk Estrella.

joselito!
tapas


Noen ramler hjem i seng, mens noen av oss avslutter kvelden med en rekke herlige gin & tonics på The Boca Grande. En av de aller flotteste barene jeg har sett, faktisk.

bra bartender
interiør fra den kule baren
snakk om toalett!
gt. seff.


Jepp, men sengeleggetid ble det etterhvert. Nå er det fly videre til Ibiza for mer moro.

Adios amigos! Hasta luego!


Til info: jeg er invitert av Haugen-gruppen og Estrella Damm. Jeg har ingen kommersielle samarbeid med dem.

Forrige

Cocktailkreatøren

Patatas bravas og litt om tapas

Neste

Legg igjen en kommentar