Gaggan kommer til Oslo!

Denne uken fikk jeg en melding fra Gaggan Anand der det lød. «Jeg kommer til Oslo de 29.-30. september.»

Forhistorien til hvorfor en av verdens mest kjente kokker sendte meg meldingen er at jeg ved flere anledninger har møtt ham. Først under bartenderkonkurransen World Class Global Finals 2016 i Miami der Gaggan var dommer og sist i Bangkok i januar da jeg spiste hos ham både i restauranten hans, men også privat.

Les mitt intervju med Gaggan fra Miami her

Gaggan Anand er inder. Han holder til i Bangkok og han har helt sin egen stil når det kommer til mat og presentasjon. Smakene er grunnleggende indiske, men restaurantopplevelsen er en reise i musikk, show og fantastiske presentasjoner som også inneholder emojis og slikking av tallerkner.

Les om mitt restaurantbesøk i Bangkok her

Nå kommer altså Gaggan til Oslo.

Gaggan er kaffenerd. Da passer det bra at han kommer til Oslo, et mekka for kaffelskere. Dette er fra CDGRE som gaggan driver sammen de tyske tvillingen som har Restaurant Sühring i Bangkok (2 stjerner)

– Det blir mer som stilen på Ms.Maria​ &​ Mr.Singh, forteller Gaggan Anand når jeg spør ham.
Ms.Maria​ &​ Mr.Singh er en mer uformell restaurant med det han kaller «fantasismaker». Restauranten ligger på 33. plass på Asia’s 50 Best-listen, mens Gaggan Anand sin signaturrestaurant havnet på 17. plass på The World’s 50 Best-listen i år og på 5. plass på Asia’s 50 Best-listen. Gaggan stiller med et tem kokker fra restauranten sin i Bangkok og jeg kan love at dette blir en helt spesiell opplevelse. Gaggan lager fantastisk mat og som person er han en entertainer.

Gaggan gleder seg til å komme til Norge .
– Here to make people of Viking eat curry, sier Gaggan Anand når jeg spør hva han skal gjøre i Oslo på sitt første besøk til den norske hovedstaden.

Hvorfor kommer superkokken til Oslo?
Det er den indiske restauranten Der Pepperen Gror i Oslo som står bak dette kuppet. Datoene er 29. og 30. i Der Pepperen Gror, avdeling Rådhusplassen.
– Det markerer vårt 8-års jubileum. Det startet med Eyvind Hellstrøm som gjorde kitchen takeover i 2020, så Nud Dudhia i 2022, og nå altså Gaggan i 2023, sier Samir Sharma ved Der Pepperen Gror.
–Tenk, verdens beste indiske kommer til Norges råeste indiske. Insane!
Jeg har jobbet med å få Gaggan til Norge nå i 6 måneder. Jeg føler meg heldig som har fått en slik fenomenal sjanse, sier Samir Sharma.– Det blir en kitchen takeover og det skjer den 29. og 30. september.
Følg med på Der pepperen gror sine sosiale medier for mer info om hvordan du kan få oppleve Gaggan Anand i Oslo.

Forrige

Få Noma hjem til deg

Bulletin 08/23

Neste

Legg igjen en kommentar