Mine favoritter

Dette er mine matbladfavoritter fra inn- og utland.

Cuisine: Et new zealandsk matblad. En av mine definitive favoritter. Litt rart er det at de har sommer på vinteren og lette retter til jul. Men det er jo kanskje egentlig ikke så rart, tatt i betraktning at landet ligger på andre siden av jordkladen.

Delicious: Britisk magasin. Dette får du kjøpt i Narvesen.

Elle á table: Fransk matblad med masse småstoff og fristende retter.

Saveurs: Nok et fransk matblad. Fantastiske matbilder og ganske lette oppskrifter.

Jamie: Den joviale, engelske kokken lager enkel mat slik vi kjenner ham i tv-programmene og bøkene hans.

Tara Smak: Det beste, norske matbladet – uten tvil. Ja, jeg jobber i Tara-redaksjonen (vel og merke med et nytt blad som kommer i september), men dette bladet har deilige bilder, enkle matretter og masse interessant stoff om vin og reiser etc.

Yam: Dette er kokkeporno. Det er et fransk blad for fagfolk. Jeg kjøper det fordi det gir meg inspirasjon til presentasjon av retter. Et aldeles nydelig blad visuelt. Rettene er litt vel avanserte.

Olive: Britisk blad med masse godt småstoff og nyheter. Rettene blir litt vel lette, synes jeg, men et blad jeg bare må bla i.

Cuina: Et katalansk blad med herlige retter og masse vinstoff. Jeg ferierer mye i Barcelona og omegn og dette bladet holder meg oppdatert på nye restauranter etc. Dessuten får jeg trent litt på det lille jeg kan av katalansk.

Har du et favorittblad eller et tips til matblader? Skriv gjerne en kommentar:-)

Forrige

Kult kjøkkenutstyr

La Tinaja

Neste

Legg igjen en kommentar