Drikke drink

Mango – Gin & Tonicens beste venn

mai 5, 2016

Ryktene skal ha det til at mango er det aller beste tilbehøret til en frisk gin &tonic. Jeg har hørt dette av en fyr som kjenner en fyr som osv. For å si det sånn: Jeg husker fader meg ikke navnet, men ryktet var så godt at jeg måtte prøve det.

Jeg valgte en supermoden mango. Pakistanske eller meksikanske mango har dyp gul farge og smaker fantastisk.

Jeg valgte en gin av typen London Dry. Disse har mye einebærsmak, og hvis du tenker over hva mango egentlig smaker når den ikke er helt moden, vil du kanskje tenke litt furuaktig? Det synes jeg i alle fall. Tonicen jeg brukte var en vanlig Fever-Tree.

Slik lager du en Mango GT:

 • Fyll et baljeglass med 4-5 isbiter. Nok is til at det ikke smelter og vanner ut drinken.
 • Tilsett 5 cl gin
 • 20 cl tonic
 • 4-5 strimler moden mango

Dette er for meg den ultimate sommer-GT’n og det blir ikke den siste vi drikker her i huset.

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

 • Svar Reidar Dieserud mai 6, 2016 at 3:22 pm

  Takk for gin/mango-varianten, jeg er på vei inn i prøvelaboratoriet.

  • Svar helle mai 6, 2016 at 3:23 pm

   Ha ha ha! Kos deg???

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: