Mandarin og klementin: Smaker jeg forskjellen?

| | , , ,

Mandarin og klementin.

Klementin og mandarin? Hva er hva? Jeg har smakt begge opp mot hverandre og her kan du se hva som er forskjellen. Se video her:

Jeg kom over både klementiner og mandariner på matmarkedene jeg besøkte i Modena og Bologna denne julen. Fruktene var fra Sicilia og er i sesong nå. Lite visste jeg at det finnes mandariner i Europa. Jeg trodde det bare var noe man fikk i Østen. Det er altså ikke tilfelle. Frem til 90-tallet fikk vi mandariner her i Norge. Jeg stemmer for at vi igjen får dem tilbake til Norge. Rekk opp en hånd den som mener det samme!

L1190787

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Legg igjen en kommentar