Kjøl deg ned i tide med en Frozen Negroni

| |

Og der kom sommervarmen!

Trenddrinken nummer èn de siste årene er Negroni. Den er gammel som Jotunheimen, men har igjen fått sin storhetstid blant bartendere og cocktailelskere. Jeg elsker den bitre, sterke drinken og har til og med drukket den på stedet den ble oppfunnet. Men den er tung til sommersbruk. Da vil man gjerne ha noe lettere. Men hvordan få negronien til å passe inn her? Ingen problem! Lag en Frozen Negroni! masse knust is og den deilige velkjente smaken av gin, vermut og campari. Der fikset man det problemet lett!

Perfekt for varme sommerkvelder.
Perfekt for varme sommerkvelder.

Frozen Negroni vil passe perfekt i et hageselskap som en aperitif eller som en hvilerett hvis du serverer mange retter i et middagsselskap. Men den passer egentlig når som helst. Jeg tar glatt et par på verandaen en kveld. Det geniale er at du kan lage opp litersvis og oppbevare i en isboks i fryseren. Pga av alkoholinnholdet vil aldri isen stivne helt. Derfor: Du vil alltid har perfekt slush i fryseren. Skulle behovet dukke opp for en ørliten skje Negroni, er det altså bare å ta seg en tur i fryseren. Voksenis? Ja, definitivt. Sørg for å merke isboksen godt…

Snakk om herlig voksenis!
Snakk om herlig voksenis!

Slik lager du Frozen Negroni

(Denne mengden er perfekt til 2 cocktailglass)

5 cl gin

5 cl campari

5 cl rød vermut

2 dl isbiter

Kjør dette i blenderen. Du har nå et suppete konsistens. Hell over i en boks og frys i flere timer til du har oppnådd en granita-konsistens.

En skje til...
En skje til…
Forrige

Herlig kyllingpai

Asiatisk kyllingsuppe med nudler

Neste

Legg igjen en kommentar