Karis kaffebar

Det er kun uker siden Kari Innerå åpnet sin nye restaurant i Bygdøy allé, BA53. Den har fått fantastiske kritikker, og det så velfortjent. Dette er et konsept som er ganske nytt i Norge. Du har restauranten der du kan spise så mange retter du bare vil i laid-back omgivelser, og du kan også spise småretter i baren, noe jeg synes er veldig kult og som jeg oftere og oftere gjør når jeg spiser på restaurant i utlandet, og det virker som om det er den nye trenden. Det er relaxed og du kan ta deg en deilig cocktail til maten, eller et glass vin. Og du «slipper unna» med å spise et par østers, hvis det er det du har lyst på.

affogato
affogato
Kari Innerå i kaffebaren.
Kari Innerå i kaffebaren.

Nå er også kaffebaren i samme lokale åpnet. Den er åpen fra klokken 07.30 til klokken 16.00 på hverdager og fra klokken 10. på lørdager. Foruten kaffe i forskjellige varianter, kan de friste med bagels, smørrebrød, kaker, makroner, scones og croissanter. Men det absolutt deiligste du kan få i kaffebaren til Kari er affogato. Det er ekte iskaffe, det, og isen er ekte vaniljeis i softicekonsistens fra isguruene i Kulinaris. En espressoshot helles over isen og så nyter man. Himmel og hav, så godt. Du kan til og med få strø på toppen. Rene julaften og 17. mai på en gang!

Les om da jeg besøkte restaurant BA53 her.

Du kan bestille en presskanne med kaffe. Det har jeg knapt opplevd på andre kaffesteder i Oslo. 40 kroner for 2 kopper og 80 kr for 4 kopper. Deter en super deal hvis man er en ekte kaffekjerring som meg.

I bildekarusellen nedenfor kan du se noe av det de servere i kaffebaren til Kari Innerå:

DSCF4233

Les om hva slags musikk Kari hører på her.

Forrige

Kanskje Londons mest spennende restaurant akkurat nå

Enkel rød pesto og musikk til måltidet

Neste

Legg igjen en kommentar