frokost

Frokost på sengen til din kjære

februar 13, 2012

Valentinedagen nærmer seg. Vi vet alle at veien til vår kjære går gjennom magen, så hvorfor ikke overraske din kjære med en toastfrokost på sengen?

Jeg har tidligere nevnt at den mest geniale måten å lage toast på er i et vaffeljern. Gjør du det, vil osten smelte perfekt mellom skivene og danne en sprø overflate. Dessuten kan skivene lett skjæres/klippes til søte hjerter. Perfekt for valentinedagen.

Her kommer to oppskrifter på hjertetoast:

Den søte:
Ta to skiver toastbrød og legg deilige skiver brie mellom skivene. Smør den ene skiven med et tynt lag syltetøy. Fiken kan anbefales. Legg syltetøysskiven inn mot osten og legg dem i vaffeljernet. Stek til toasten er perfekt stekt. Du kan droppe å ha syltetøy mellom skivene og servere frisk frukt ved siden av.

Den salte:
Ta to skiver toastbrød og skjær gulost etter ønske. Legg på den ene skiven. Legg på noen skiver deilig, røkt skinke. Smør den andre skiven med sennep. Jeg liker skarp Dijon-sennep, men dropp det hvis den ikke faller i smak. Legg sennepssiden inn mot osten og skinken og stek i vaffeljern til toasten er ferdig.

82.jpg

Dette er to forslag til toaster. Sett fantasien i sving og kom opp med din kjæres favoritt. Kanskje er det brunost-toast? Gorgonsolatoast med pære?
God frokost!

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: