Frokost på sengen til din kjære

Valentinedagen nærmer seg. Vi vet alle at veien til vår kjære går gjennom magen, så hvorfor ikke overraske din kjære med en toastfrokost på sengen?

Jeg har tidligere nevnt at den mest geniale måten å lage toast på er i et vaffeljern. Gjør du det, vil osten smelte perfekt mellom skivene og danne en sprø overflate. Dessuten kan skivene lett skjæres/klippes til søte hjerter. Perfekt for valentinedagen.

Her kommer to oppskrifter på hjertetoast:

Den søte:
Ta to skiver toastbrød og legg deilige skiver brie mellom skivene. Smør den ene skiven med et tynt lag syltetøy. Fiken kan anbefales. Legg syltetøysskiven inn mot osten og legg dem i vaffeljernet. Stek til toasten er perfekt stekt. Du kan droppe å ha syltetøy mellom skivene og servere frisk frukt ved siden av.

Den salte:
Ta to skiver toastbrød og skjær gulost etter ønske. Legg på den ene skiven. Legg på noen skiver deilig, røkt skinke. Smør den andre skiven med sennep. Jeg liker skarp Dijon-sennep, men dropp det hvis den ikke faller i smak. Legg sennepssiden inn mot osten og skinken og stek i vaffeljern til toasten er ferdig.

82.jpg

Dette er to forslag til toaster. Sett fantasien i sving og kom opp med din kjæres favoritt. Kanskje er det brunost-toast? Gorgonsolatoast med pære?
God frokost!

Forrige

Nytt Alt for damene i salg!

Valentine-drinker til din kjære

Neste

3 kommentarer om “Frokost på sengen til din kjære”

  1. HeisannFin og aktiv blogg du har.Kan jeg spørre hvorfor Delicious er favoritten? Jeg vurderer å abonnere på et engelsspråklig magasin selv, men det er jo så mange å velge mellom.

    Svar
  2. Takk, Espen! Fin blogg selv, ser jeg! Den skal jeg kikke mer på:)Jo, Delicious er brs på bilder. Stor variasjon visuelt, msnge bra spaltister og superbra småstoffsider. Olive er også bra sånn, men holder fremdeles en knapp på Delicious.Den virkelige favoritten min er allikevel Cuina, et katalansk matblad, men det ble litt vanskelig med språket i lengden.Uansett, ville jeg kjøpt både Delicious og Olive på Narvesen og bestemt meg for hvilket blad jeg likte best. Lykke til med valget!Forresten, gikk vi på kurs på KA sammen?

    Svar
  3. Skal sjekke bladene på Narvesen i kveld. Så får vi se hva det blir til. :-)Jeg gikk på kurs der i oktober 2009 må det vel være? Var komplett novise den gang, men det trigget en interesse som nå er blitt lidenskap, matblog og mange gode måltider. :-)Så meget mulig vi deltok på samme kurs.

    Svar

Legg igjen en kommentar