Bloggen flyttes i 10 dager

Jeg er i finalen om å bli en av Hellstrøms 6 utvalgte hjemmekokker!

Min bloggvirksomhet flyttes nå fra hellevalebrokk.blogspot.no tilhttp://delta.jernia.no/konkurranse/post/45/helle-%C3%B8der-valebrokk

Dette mens finalen varer (frem til 22. oktober). Dvs at alle nye retter legges ut under min profil på Jernia. Her vil det komme mange spennende oppskrifter og saker. Hvis du liker det du leser og vil hjelpe meg videre i konkurransen, kan du trukke på tommelen på profilen slik du gjorde i forrige rude. Det setter jeg skikkelig pris på.
På bloggen nå ligger oppskrift på karibisk kylling, Mormors kyllingstek og en herlig og enkel sopprisotto. Kos dere med oppskriftene og ha en fortreffelig helg!
Love you all!

Forrige

Ai Caramba-kylling

Bondens marked

Neste

Legg igjen en kommentar