lam

17 fristende lammeretter til påske

april 1, 2015

Påsken nærmer seg og jeg tipper at du, akkurat som mange andre nordmenn, skal ha lam i løpet av fridagene.

Jeg elsker lam og har sikret meg flotte ytrefileter med fettkappen på (det gir nemlig en ekstra god smak på kjøttet) som jeg skal kose meg med når jeg kommer hjem fra Singapore. OH YES! Jeg er i Singapore, og her skal jeg være noen dager til. Gled deg til spennende blogginnlegg herfra i tiden fremover.

Jeg har samlet de beste lammeoppskriftene mine og håper du lar deg inspirere til å lage en deilig rett i påsken. (Klikk på bildetekstene for oppskrift)

God påske, dere!

 

Lammeskanker i rødvin med rotfrukter og potetmos. 

 

Lam, pære, poteter, sukkererter og brokkoli.  Lammegryte:  Fylt lamm med godsaker.  Lam med epler på tre måter.  En av mine favorittretter! Påskelam for den late:  Lam med kvede. Fårikål med gresk vri:

Kanskje liker du disse også

4 Kommentarer

 • Svar Eli april 2, 2015 at 5:13 pm

  Elsker lam og her var det mye som fristet!
  Så gøy med Singapore! Har bodd der i over tre år for ikke så lenge siden og var nylig der for å feire rund dag. Singapore er jo et matmekka. Har du prøvd de gode chicken satay spydene på food courten Lau Pa Sat, “stall” nummer 7 – utendørs? Hadde også en super matopplevelse på restauranten Labyrinth. Enjoy Singapore!

  • Svar helle's kitchen april 2, 2015 at 5:16 pm

   Så kult! Jeg har et døgn igjen her og skal prøve å skvise inn satay-stedet ditt. Ellers må jeg bare si at dette har vært tidenes matopplevelse av en by! Nå tilbake! Takk for tips!

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: