Norges største matmagasin

Lekre bilder og spennende reportasjer om mat og drikke.

Jeg digger matbladet Tara Smak!
Det er fordi bladet er stappfult av ekte mat, spennende reportasjer og fristende oppskrifter. Bladet inneholder reportasjer med oppskrifter fra aktuelle kokebokforfattere eller andre aktuelle matmennesker, mattrender, aktivitetsoversikt fra hele Norge, interiørtips til kjøkkenet, tester av nye matvarer, fantastiske vintips og mye, mye mer.  Det gir meg inspirasjon til å tenke kreativt i mine matoppskrifter og til mine blogginnlegg.

Jeg jobber i Tara-redaksjonen, men først og fremst i trenings- og kostholdsmagasinet Tara Frisk. Av og til får jeg jobbe med Tara Smak også, og det er så utrolig gøy! Snakk om å ha det som plommen i egget!

Hvorfor liker jeg Tara Smak? Jeg liker store og fristende matbilder, enkle oppskrifter og følelsen av å «følge med i tiden». Der er Tara Smak superflinke! De er ujålete, men trendy.

Vi har snekret sammen et fantastisk tilbud til deg:

Nå har du muligheten til å prøve tre nummer av månedsmagasinet Tara Smak til kun kr 99,50!

Det er et varp!

Klikk på lenken nedenfor og bestill tre utgaver av Norges største matmagasin!

Supertilbudet fra Tara Smak

 

 

Forrige

Forsidepike og midtsidepike i VG i dag

Rekene er best akkurat nå

Neste

Legg igjen en kommentar